onsdag 26 augusti 2009

Vilka dagar

Åh vilka mysiga dagar vi har haft med Julia och Liam. Deras pappa är och vandrar i Sarek i 10 dagar så vi har hjälpt C med barnvakt nu mån-tis när hon har jobbat. I måndags morse kom Fia förbi med älskade lilla Love så jag tog med honom ut till Gläntan där två små trollungar väntade. Full rulle med lek och bus. Barnens mormor kom på besök och hade med sig fika så vi blev sittandes ett bra tag och pratade, så roligt, har inte träffat henne på sååå länge! Hon sa "man märker ju knappt att Love är med ; ), såååå snäll han är!" Och det är han verkligen, så trygg och alldeles fantastisk är han!
Framåt lunch dök Fia och Emil upp : ) Liam och han leker verkligen bra ihop : ) Hoppade studsmatta och krigade mot dinosaurier i skogen gjorde de ; ) härligt och sitta och lyssna på deras fantasier.
Igår kom C hit med barnen, hon gav sig ut på en springtur (tjejlidingö väntar för henne) medan barnen och jag fixade mat. Efter det plockade vi ihop en väldans massor av äpplen i trädgården så gjorde vi en stoooor äppelpaj tills Oscar kom hem, det uppskattades ; )

Framåt kvällen åkte vi utåt Gläntan igen för kvällsmat, pyjamas och godnattsagor ; )
På söndag träffar vi dom igen och då skulle Julia (citat) bara vara med Oscar, bara hon ,för det är bara hennes Oscar ; ) han är favoriten!

Idag ska jag till Södra Vi och göra bröllopstårtor, sen väntar nattjobb på förlossningen.

Ha det fint allesammans!

1 kommentar: